diumenge, 14 d’abril de 2013

The Next Day

El senyor David Bowie, als seus 66 anys, acaba de publicar un disc magnífic: The Next Day.

Res a veure amb altres mega-estrelles-històriques del rock que es dediquen a explotar indefinidament els seus èxits de joventut (a vegades amb resultats una mica patètics)

No és el cas. Molt sovint se l'ha qualificat de camaleó per la seva capacitat de reinventar-se. I aquest disc n'és un bon exemple,Si el voleu escoltar, i teniu Spotify aquí el teniu:


Com podeu escoltar i veure, El Duc blanc continua envoltant-se del millor de cada casa:... com ha fet durant tota la seva vida:No és fàcil fer una bona crítica del nou disc i situar-lo dins la seva extensa i exitosa discografia. Només cal fer un cop d'ull al que ha fet fins ara per pensar quines possibilitats té aquest senyor de sorprendre'ns de nou:
I per si no hi hagués prou amb aquest llegat musical, el senyor David Robert Jones ha tingut el detall de  deixar-se caure de tant en tant en algun film per a major gaudi dels seus fans. Amb escenes tant recordades com aquesta:


Tot i que en té més:I s'ha inventat  "tendències" impossibles que només Ziggy Stardust es pot permetre
No, és impossible que a aquestes alçades de la pel·lícula David Bowie ens pugui sorprendre. Però el que és sorprenent és que encara ens dongui tant per parlar... com per exemple en aquest article del Jot Down Cultural Magazine. I el que és més sorprenent encara : David Bowie continua en plena forma 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada